LALEGÜL TV



Lalegül TV Türksat 4A Uydusundan  dini içerikli yayın yapan  ulusal bir tv kanalıdır. İstanbul ilimizden yayın yapmaktadır. Lalegül TV de Ahmet Mahmut Ünlü (Cüppeli Ahmet Hoca) Hocanın sohbetleri olmak üzere fıkıh, ilmihal, yasin, ve hatmi şerif yayınlarını seyredebilirsiniz. Lalegül TV kanalını www.antensiztv.com sitemizden 7/24 canlı izleyebilirsiniz..
Lalegül TV Frekans Bilgileri
FREKANS BİLGİLERİ
Uydu: Türksat 4A
Frekans 12422
Polarizasyon H (Yatay)
Seymbol 30000
                                                                            Fec 3/4
Lalegül TV Künyesi: Yaratılış gayesini ve Yaratanın kudretini unutan insanlık, açmazlar içerisinde çırpınıyor. Ferdî ve içtimâî problemlerin çözülmesi bir yana her geçen gün acının, gözyaşının ve ahlâksızlığın arttığı yerküre, adeta bir kurtarıcı bekliyor.

 “Sırtlanları geçmişti beşer yırtıcılıkta;
Dişsiz mi bir insan, onu kardeşleri yerdi!” diyen Koca Âkif’in tasvir ettiği dünya zaman ilerledikçe daha da yaşanılması zor bir hâle geliyor.

Asr-ı Saadet devrinin yaşandığı topraklar bile çekişme ve ihanete sahne oluyor. Müslümanlar tarafından kurulan Vahdet cümleleri yine Müslümanlar tarafından “ütopya” olarak değerlendiriliyor. İşte böyle bir ortamda Lâlegül Televizyonu olarak 18 Eylül 2014 tarihinde siz kıymetli izleyicilerimizle buluştuk. Gayemiz ailenizle birlikte huzurla ve güvenle izleyebileceğiniz bir televizyon kanalı olabilmekti. Yıllarca Gönül Bahçeniz Lâlegül Radyo’da sizinle kurduğumuz sıcak ilişkiyi televizyon ekranlarına da taşıyabilmekti. Bu sayede Ütopya olarak görülen Vahdet’i tesis etmek için bir tuğla daha koymuş olacaktık.

Gâyemiz, Ehl-i Sünnet îtikâdına uygun bir yayın yapabilmek. Bu doğrultuda değerli hocalarımızın vaaz ve sohbetlerini, ilmî açıklamalarını, alanında ehil kişilerin ağzından tarihî ve güncel konuları, âzamî hassasiyet ve özenle aile ve çocuk eksenli yayınları ekranlarınıza getirmeye çalışacağız.

Gayret bizden muvaffakıyet Rabb’imizden diyor, dualarınızı bekliyoruz.  

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlyas Şişik
Hukuk Danışmanı Av. Fatih Oğuz
Üyeler
Kâmil Şâhin
Necdet Ertem
Genel Müdür Gürsel Yıldız
Genel Yayın Yönetmeni Nur Haktan
Kasynak: lalegultv.com.tr